Het is belangrijk om regelmatig naar de kapper te gaan om verschillende redenen. Ten eerste kan een kapper helpen bij het onderhouden van de gezondheid en het uiterlijk van je haar. Een kapper kan bijvoorbeeld helpen bij het herstellen van beschadigd haar en het voorkomen van haaruitval. Bovendien kan een professionele kapper je helpen bij het kiezen van een geschikte haarstijl en bij het gebruik van de juiste producten om je haar te verzorgen. Hier zijn 7 tips om het meeste uit je bezoek aan de kapper te halen:

  1. Zorg ervoor dat je naar een gerenommeerde en professionele kapper gaat zoals Kapsalon AJ.
  2. Maak van tevoren duidelijke afspraken over wat je wilt en wat je verwacht van je bezoek aan de kapper via het boekingssysteem www.kapsalonaj.nl/reserveer.
  3. Neem foto’s mee van kapsels die je leuk vindt, zodat de kapper een duidelijk beeld heeft van wat je wilt. Neem een blikje op onze instagram www.instagram.com/kapsalonaj/
  4. Laat de kapper weten wat je dagelijkse haarroutine is, zodat ze je kapsel kunnen aanpassen aan je levensstijl.
  5. Vertel de kapper als je allergisch bent voor bepaalde haarproducten of behandelingen.
  6. Wees open en eerlijk over je budget, zodat de kapper kan helpen om een kapsel te vinden dat bij je past en binnen je budget past.
  7. Wees bereid om advies te accepteren van de kapper. Ze hebben veel ervaring en kunnen je helpen om een kapsel te vinden dat bij je past en goed zal blijven zitten.