Wees welkom bij uw avondkapper!

U herkent het wel; Na een lange dag hard werken, drukte met het ophalen en wegbrengen van de kinderen, boodschappen doen en koken blijft er weinig tijd over voor uw persoonlijke aandacht. Uw haar is té lang geworden, de lijntjes vervagen, kleuren worden grauw, het grijze word weer zichtbaar en het volume is gaan hangen. Met sluik haar kunt u natuurlijk niet voor de dag komen. Maak online een afspraak!

Maar nu, heeft u geen tijd over om naar de kapper te gaan en wanneer u wel tijd bij elkaar kunt sprokkelen kunt u nergens terecht. Of u moet ergens binnenlopen zonder afspraak en bent u na 2 uur wachten nóg niet aan de beurt. Daarnaast kunnen onbekende kappers zorgen voor onbekende problemen. En dát is al helemáál niet te doen.

Dit is natuurlijk zeer vervelend want om goed voor de dag te komen moet u daar wel waardevolle tijd in steken tijd die u vaak niet kunt missen.

Dames- en herenkapsalon AJ neemt al deze zorgen van u weg. Dit omdat wij onze openingstijden zó hebben aangepast dat u ook na werktijd bij ons terecht kunt, wij zijn voor u open en staan voor u klaar.

Met ervaren kappers voor dames en heren, voor álle leeftijden. Hier heeft u de zekerheid van topnotch kwaliteit. Ook zijn wij een geregistreerd leerbedrijf dat staat voor professionaliteit in wording bij al onze kappers in opleiding.

Woont u in de omgeving van Rotterdam; Charlois, Centrum, Noord, Delfshaven, overschie, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Prins-Alexander en Charlois. Maar ook Hoogvliet, Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, kortom voor héél Zuid-Holland hebben wij de oplossing: De avond-kapper!

Uw avond kapper!

Met aangepaste openingstijden spelen wij in op de behoefte van onze drukke samenleving!

“Er zijn problemen genoeg en nu heeft u een kopzorg minder”

Bekijk onze openingstijden en boek meteen uw afspraak!

Maak online uw afspraak!