Dames- en herenkapsalon AJ biedt up-to-date kapsels voor dames en heren in een ontspannen omgeving.

Welkom bij

 

Dames- en herenkapsalon AJ

Dames- en herenkapsalon AJ is in Charlois Rotterdam de beste kapperszaak voor een frisse, stedelijke, chique kapsel. Wij zijn gevestigd aan de Boergoensestraat 39a, 3082 KB Rotterdam

Met onze internationale ervaring in de branche ligt de passie van Kapsalon AJ in het helpen van klanten. Zodat zij op hun best uit en zich goed voelen. Het is net dat beetje extra zorg en aandacht dat het verschil maakt als het gaat om haar en verzorging.

Parkeren bij Dames- en herenkapsalon AJ hoeft u geen zorgen te maken. Je kunt bij ons in de straat gratis parkeren. Je kunt ook langs komen voor een drankje, ontspanning en een praatje.

Wij streven naar een leuke, opbeurende, vriendelijke sfeer met vakkundige professionals die jouw zullen helpen. Voor aanvang van jouw behandeling geven wij gedegen en deskundig advies. Jij weet precies wat je kunt verwachten en wat je krijgt voordat wij zullen beginnen met de behandeling.

Apparatuur die worden gebruikt zijn energiezuiniger modellen. Witte muren, hiervoor is gekozen om meer licht binnen te hebben en het scheelt ook meer energie nu de lampen later aan gaan.

Verder vinden wij belangrijk om de toekomstige branche genoten te helpen, door ze op te leiden tot profesionals. Lees meer op onze opleidingspagina.

Het verhaal achter Kapsalon AJ

Dames- en herenkapslon AJ is een kapperszaak die is ontstaan door interesse voor de branche. De eigenaar is een uniek bekwame haarprofessionals, die buiten een uitstekende haarverzorging ook smile op iedere gezicht weet te toveren.

Haar knippen is slechts een deel van het werk van het team van Kapsalon AJ. Met jarenlange ervaring van het team, zijn wij ons van bewust dat we eerst zullen luisteren en daarna te knippen. Samen met knippen, stylen en productkennis heb jij de toegevoegde waarde om het haar te kleuren als aanvulling op jou kapsel.

Dames- en herenkapsalon AJ werkt met de kleuren, haartextuur en teint die iedere klant van nature heeft en vervolgens verbeteren de stijl, waardoor natuurlijk ogend, mooi haar ontstaat. Het team bieden op maat gemaakte kapsels, op maat gemaakte kleurenservices, föhndiensten, feeststyling, extensions, ‘permanente’ föhns, conditioneringsbehandelingen en de allerbeste haarverzorging in de branche.

Als professional zet Dames- en Herenkapsalon AJ zich in om jou voortdurend uitstekende klantbelevenis te bieden. Wij zullen je voorzien van een persoonlijke advies hoe je haar en eventueel je baard het beste kunt verzorgen.

Wij staan dag en nacht voor je klaar, neem contact met ons op via info@kapsalonaj.nl

Een team van wereldklasse!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Kapsalon AJ is niet zomaar een kapsalon. Voor ons is maatschappelijk verantwoord ondernemen een vanzelfsprekend onderdeel van goed ondernemerschap. Wij zien maatschappelijk verantwoord ondernemen als een toekomstgerichte manier van zakendoen, integer en transparant, waarbij het bedrijf respect toont en zich bewust is van zijn verantwoordelijkheid voor medewerkers, de omgeving en het milieu. Wij zijn ook doorlopend bezig met het kijken op welke punten het verantwoord ondernemen verbeterd kan worden.

Wij hebben contact met diverse lokale organisaties o.a. Leger des Heils en Lawrens om haarverzorging voor iedereen toegankelijk te maken.

Kapsalon AJ heeft een verfijnd assortiment en werkt alleen met leveranciers waar afkomstig van de producten herleidbaarheid. De producten die worden aangeboden in ons assortiment zijn meestal biologisch afbreekbaar.

Het team van Kapsalon AJ knipt kwetsbare mensen gratis!

Tot slot werkt Dames- en Herenkapsalon AJ ook met de Centraal Opvang Asielzoekers om hen ook de kans te geven zich te kunnen ontwikkelen in de Nederlands maatschappij. Iedereen heeft recht op een kans!

Onze personeel kenmerkt zich in: Flexibel, initiatief nemend, samenwerkend, vaktechnisch onderlegd. Hierdoor streven wij naar het voor langere tijd behouden van ons personeel. Het betrekken van ons personeel bij zowel ontwikkelingen binnen als ontwikkelingen buiten ons kapsalon, heeft als gevolg dat ons personeel binnen de kapsalon zichzelf goed kan ontwikkelen.

Veiligheid
Veiligheid staat voorop binnen onze kapsalon. Per kwartaal wordt ons personeel op de hoogte gesteld van onder andere de nieuwste veiligheidsregels binnen de van toepassing zijnde wetgeving. Dit doen wij op verschillende manieren. Onveilig gedrag binnen ons kapsalon wordt daarom niet getolereerd.